Nejnovější recenze ze sekce Chemická WC
- Snadno lze rozebrat, vyčistit.
- Nic.
Již mnoho let používáme naprosto bez problémů stejný produkt. Nyní jsme potřebovali druhý, tak jsme zvolili stejný, lety prověřený. Doufám, že bude sloužit stejně dobře a dlouho jako ten původní.
- Super design, kvalitní zpracování
- Jednoduché zprovoznění
- Kompletní nabídka doplňků
- Mám pocit, že na zahradě se nad ránem kondenzuje vlhkost na rezervoáru vody a ta pak zatéká okolo WC, nepotvrzeno, ale ta vlhkost tam je.
- Nemám nic dalšího.
Doporučuji, vysoký komfort s malými náklady, použito do WC dřevěné budky na zahradě bez kanalizace.
líbil se mi videonávod k výrobku
zatím není uveden do provozu tak nevím
Při jeho zaklapnutí se špatně otevírá starší osobě, jinak super
- Super na zahradu
- Vypadá elegantně
- Hluboká mísa
- Vychytávky které usnadňují údržbu. Například trychtýř na doplnění vody.
Používáme už cca 14 dní. Bez problémů. Má hlubší mísu, než campingaz co jsme měli předtím a přijde mi celkové kvalitnější.
- Ok
Ok
- Malý,skladný
Propracovaný - skvěle funguje
Splňuje účel
- Stejný výrobek už mám 20 let akorát v jiných barvách
- Vynikající materiál, který nepraská
- Šroubovací uzávěry jsou z vynikajícího a houževnatého plastu, který vydrží. Těsnění vydrželo u předešlého výrobku 20 let !!!
- Smůla je, že je výrobek jen v bílé barvě a každý šmouh nebo škrábanec je okamžitě vidět
Tento chem. záchod je skutečně špička a TOP na trhu. Za tuto cenu neexistuje nic lepšího a daleko předčí jiné a zbytečně předražené výrobky. Jsem nadmíru spokojen. Po 20 ti letém používání bych vyměnil jen gumová těsnění, která již na trhu bohužel nejsou k dostání. Jinak je tento záchod stále a plně funkční.
- Velikost
- standard výška
Ještě jsem jej nepoužil
- kvalita
- mám už druhý
Sikovna věc. Zakoupili jsme na chatu a jsme spokojeni. Máme pouze splachovací chemii a stačí to.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »