Nejnovější recenze ze sekce Chemická WC
Potřebovala jsem mobilní wc pro své zaměstnance. Jsem spokojená jak s dodáním, tak s ochotou vyjít vstříc.
vyhoda
Zatím nejlepší který jsme měli.
- samé ++++
- žádné ----
Výrobek splňuje mé požadavky na velikost, jelikož jsem již při projektové přípravě počítal s tím, že bude na vyvýšeném stupni, pro volně stojící bych doporučil vyšší variantu. Je škoda, že výrobce již nedodává záložní plastové obaly na chemii, pro které je v odpadní nádrži připraven prostor, a ani nejdou doobjednat. Při krátkodobém výjezdu by to bylo velmi vhodné řešení než tahat celé balení chemie.
Výborná funkčnost krásný dizajn
- Pohodlná chemická toaleta
Luxusní chemické wc , výborný materiál, provedení, design. Není co vytknout. Jsem maximálně spokojen. S touto chemickou toaletou se nemusím stydět před návštěvami když si potřebují odskočit ( hlavně ženy ). Bydlím na samotě a jinou možnost nemám než chemické wc. Jsou i levnější varianty , ale nejsou moc kvalitní. Mám vyzkoušeno. Kdybych si tuto toaletu koupil dřív, tak bych ušetřil. Jelikož mi levné chemické wc vydrželo cca 9. měsíců. Raději si připlatím za kvalitu. Tato toaleta splňuje mé očekávání.
jednoduché, levné, plně funkční. Po zkušenostech s klasickými wc z karavanu i obytného auta nemám co vytknout. Naopak. Mechanické splachování pumpou super. Verze 365 velké nádrže. Ovládání jednoduché, funkční. Naprosto ideální varianta, splňuje vše, co jsem od toho očekával. Jen bych uvítal fixační podložku, jako má ten kulatý, ale tu jsem nikde v nabídce nenašel.
Pro ty co hledají jednoduché a plně funkční přenosné (cestovní) wc, tohle je ideální a kvalitně zpracovaná varianta.
WC jsme ještě nezkoušeni. Nicméně jeho zpracování je na slušné úrovni. Nemám obavy o funkčnost. Josef
Nemám žádné negativní zkušenosti, výrobek funguje tak, jak má.
- perfektní vzhled.
- nezabere moc místa v našem malém zahradním domku
- Splnuje ucel, vnucky jsou nafsene
Koupil jsem podle recenzí a jsem velmi spokojen.
ještě jsem ho nepoužil, tak zatím nevím, ale věřím, že bude fungovat jak má :-)
výborný do omezeného prostoru
- Ideální na zahradu
- Jak nouzové řešení je to prima.
Zdá se mi velmi subtilní. I podemnou se mírně deformuje (kroutí) a to mám jen 65 kg. Opravdu váhám doporučit někomu kdo je těžší.
Výrobek užívám na zahradní chatce a jsem spokojen
spokojenost
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »